04 / 05 / 2024

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Benzin ve motorine gelen zamların ardından otobüs fiyatları tavan yaparken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'dan hükümete tepki geldi.



Benzin ve mazota gelen peş peşe zamların ardından motorinin litresi 30 TL'yi aştı, benzin ise 30 TL'ye dayandı.

Zamlar, ulaşımda fiyat patlamalarını da beraberinde getirdi, vatandaşlar otobüs bileti alamaz hale geldi. İstanbul - Ankara, İstanbul - Samsun gibi yolculuklar 450 TL bandında seyrederken, İstanbul - İzmir seferleri 500 TL'ye kadar yükseldi. İstanbul - Sivas arası ise 550 TL olarak belirlendi.

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Zamlar Ramazan Bayramı'nın ardından yüzde 65'leri bulurken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da AKP hükümetini hedef aldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön