22 / 05 / 2024

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Benzin ve motorine gelen zamların ardından otobüs fiyatları tavan yaparken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'dan hükümete tepki geldi.



Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'a konuşan Akın, hükümetin derhal vergi indirimi yapması gerektiğini söyledi. 

Ramazan Bayramı'ndan önce benzinin litre fiyatının 19 lira 10 kuruş olduğunu hatırlayan Akın, şu an benzinin litre fiyatının 27 lira 70 kuruş olduğunun altını çizdi.

Ahmet Akın, motorinin litre fiyatının ise Ramazan Bayramı öncesi 21 lira 35 kuruş olduğunu, şu an ise 30 lira 11 kuruşa kadar yükseldiğini ve yüzde 40'lık bir artış zamlanma olduğunu hatırlattı.

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Editörün Notu: Bu haber 19 Haziran 2022, saat 18.46'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 33 kuruş, euro 18 lira 15 kuruş, altının gramı ise bin 24 lira 13 kuruş değerindedir.

İslam Memiş Bitcoin'in göreceği seviyeyi açıkladı!

Temmuz ayında asgari ücrete ara zamda yeni gelişme! Resmen açıklandı

Ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi altın ve dolar uyarısı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön