27 / 04 / 2024

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...



İş partneri Paul Allen ile dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, başarının 10 gizli anahtarını verdi. Dünyanın en zengin adamlarından biri olan Gates, keskin zekası ve iş hayatındaki taktikleri ile servetine servet kattı.

Gates kariyerinin zirvesine geldiği 2014 yılının Şubat ayında, kurduğu Bill ve Melinda Gates Vakfı’ndaki hayır işlerine odaklanmak için Microsoft‘un başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Gates, zeki ve hırslı bir iş adamı olmasının yanında hayatını başkalarına yardım etmeye adayan ve bunun için de durmaksızın çalışan bir hayırsever.

Bill Gates ten başarının 10 sırrı!

BİLL GATES'İN SERVETİ VE MİRASI!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Bill Gates'in saniyede 230 dolar kazandığı biliniyor. Ağustos 2019 itibariyle, Bill Gates'in net değeri 110 milyar dolar. Ayrıca Bill Gates yaklaşık 35 milyar dolar bağışta bulundu ve bağışlamaya devam ediyor. Aynı zamanda yüzde 6,4 hisse ile Microsoft'un en büyük hissedarıdır.

Hayırseverlik yapmak için işinden ayrılan Gates, eşiyle birlikte kurduğu Bill ve Melinda Gates Vakfı için çalışmaya devam ediyor. Bill Gates çok zengin ama çocuklarına miras bırakmayacak ve onlara sadece 10 milyon dolar verecek. Mal varlığının geri kalanını Bill Gates Vakfı'na bağışlamayı planlayan Gates, mirasının tamamını çocuklarına bırakmanın onlar için bir kötülük olacağına inanıyor.

İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön