13 / 05 / 2024

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .



Binance, satın almanın hisse büyüklüğünü veya anlaşma değerini açıklamadı. Yine de, Ocak ayında yerel bir medya kuruluşuna göre Binance, şirketin en büyük hissedarı olan GOPAX CEO'su Junhaeng Lee'den GOPAX'ın %41,2 hissesini satın almak için ileri görüşmelerde bulunuyordu. 

Binance, Kore kripto borsası GOPAX ın çoğunluk hissesini satın aldı

GOPAX, Güney Kore'deki beş kripto para borsasından (Upbit, Bithumb, Coinone, Korbit ve GOPAX) biridir. Kripto araştırma firması Xangle'ın raporuna göre, 2021'de işlem değeri açısından %76,6 ile en büyük pazar payına sahip olan Upbit'i sırasıyla %18,5 ve %4,5 ile Bithumb ve Coinone izliyor . 

En son satın alma, Binance'in Doğu Asya pazarındaki ayak izini yeniden genişletmeye gözlerinin dikilmesiyle, Binance'in Japonya'da Sakura Exchange BitCoin'i (SEBC) açıklanmayan bir miktar karşılığında satın almasından yaklaşık iki ay sonra gerçekleşti.

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

Neredeyse tüm fonksiyonları sızdırıldı! İşte A34 ve özellikleri

Bir sızıntı da Sony'den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön