13 / 05 / 2024

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.



DEVAMI GELEBİLİR

Sözcü'de yer alan habere göre; Binance tarafından gerçekleştiren 200 milyon dolar tutarındaki yatırım, daha önce kurumsal yatırımcılar tarafından verilen 400 milyon dolar tutarındaki taahhütlerin yarısını karşılayabilecek.

Binance dan Forbes a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

2017'de Çin’de kurulan Binance ve 100 yıllık dergi arasında yapılan anlaşmanın yanı sıra uzmanlar bu sene kripto para dünyasında bu tarz anlaşmaların sürebileceğine dikkat çekiyor.

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

50 yaş altına emeklilik müjdesi! Resmen açıklandı!

Ev fiyatları düşecek mi? İnşaat maliyetleri rekor kırdı!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön