13 / 05 / 2024

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.



WEB 3.0’A ENTEGRE OLACAKLAR

Anlaşma, Binance’in geleneksel endüstrilerdeki şirketlerle çalışma ve onları web3 şeklinde tanımlanan sisteme entegre etme stratejisinin bir parçası olara belirtildi.

Web 3.0, internetin merkezi olmayan ve genel blok zincirlerine dayalı sürümünü ifade ediyor; aynı zamanda kripto para birimlerine, tokenlara ve NFT’lere destek olan, blok zinciri teknolojisini kullanan sürüm olarak biliniyor.

Binance dan Forbes a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Forbes CEO’su Mike Federle de konuyla ilgili konuştu. Federle, Forbes’un “gelişmekte olan dijital varlıklar dünyasıyla ilgilenen insanlar için halihazırda iyi bir kaynak” olduğunu belirtti. Federle ayrıca, “Binance’in Forbes’a yaptığı yatırımla artık dünyanın önde gelen kripto borsasının deneyimine, ağına ve kaynaklarına sahibiz” açıklamasında bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön