06 / 05 / 2024

Bingöl'de 10 mahalleye spor sahası yapılacak!

Bingöl'de 10 mahalleye spor sahası yapılacak!

Gençlerin ve çocukların kötü ortamlarından uzak tutmak için sportif faaliyetlere önem veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan hibe desteği aldı.






Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kent merkezine yapılacak 10 adet çok amaçlı spor sahasının ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Spor sahalarının sözleşmeye müteakip 10 gün içerisinde yer tesliminin yapılacağını ifade eden Başkan Barakazi, 150 takvim gününde işin tamamlanması için süre verileceğini kaydetti.

 

Başkan Barakazi, “Sosyal ve sportif aktivitelerimize hız kazandırıyoruz. Bingöl’de yapılması planlanan 10 adet çok amaçlı spor sahaları için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzaladık. Gençlerimizi spora teşvik amacıyla 10 adet çok amaçlı spor sahaları yapımı (Voleybol ve Basketbol sahaları) için ihalemizi gerçekleştirdik. Destek ve ilgileri nedeniyle Spor Toto Teşkilatı Başkanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ederiz. Ayrıca her platformda desteklerini esirgemeyen Kalkınma Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Bu yatırımlarımız ilimize ve tüm sporcularımıza hayırlı olsun’’ diye konuştu.

 

Spor Toto Başkanlığı, Bingöl’de 10 adet çok amaçlı spor sahaları yapılması için Bingöl Belediyesi’ne hibe desteği sağladı.



Bingöl Gazetesi


Geri Dön