06 / 05 / 2024

BiP'ten kullanıcılarına tablet kazanma fırsatı! Son tarih 15 Ekim 2022… 

BiP'ten kullanıcılarına tablet kazanma fırsatı! Son tarih 15 Ekim 2022… 

Yerli iletişim platformu BiP, kullanıcılara çekilişle tablet hediye ediyor. BİP’in duyurduğu tablet kampanyası 15 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. BİPClub’taki ödüllü etkinliğe kaydını yapan ve her ay mesajlaşan kullanıcılara tablet çekiliş hakkı hediye ediliyor.



HERKES KULLANABİLİYOR

Dünyada 192 ülkede milyonlarca kullanıcıya ulaşan platformun ‘Durum’ özelliği sayesinde kullanıcılar, ‘Durum’ menüsüne tıklayarak video ya da fotoğraflarını durum olarak paylaşabilme fırsatını yakalıyor. Bu arada operatör fark etmeksizin BİP’in herkesin kullanıma açık olan bir platform olduğunun altınız çizelim. 
Platformun ‘Grup Taşıma’ özelliği ise kullanıcılara büyük kolaylık imkanı veriyor. Grup Taşıma özelliği sayesinde daha önceki başka bir mesajlaşma uygulamasında kalan gruplar ve sohbet geçmişlerinizi kolayca platforma aktarılabilme imkanına da sahip olabilirsiniz. 

15 KİŞİYE KADAR GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME İMKANI

Bu arada BiP platformunda 15 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşme de yapabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra HD fotoğraf paylaşım seçeneği de ilgi çeken özellikleri arasında yer alıyor. 

VERİLERİNİZ YÜKSEK GÜVENLİKLİ MERKEZLERDE SAKLANIYOR

Platformun kullanıcı verileri, Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde saklanıyor. 
Ve elbette en önemlisi; tüm bu özellikleri ile dikkat çeken BiP platformunu telefonlarınıza İOS ve Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Editörün Notu: Bu haber 30 Eylül 2022 tarihinde saat 00:40'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 64 kuruş, euro 17 lira 85 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

Ayrıntılı bilgi için BİP

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Eylül 2022!

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın sonra pişman olmayın! 


Geri Dön