25 / 07 / 2024

Bir banka daha borçları sildiğini açıkladı! O banka borçları silmesiyle ayakta alkışlandı!

Bir banka daha borçları sildiğini açıkladı! O banka borçları silmesiyle ayakta alkışlandı!

Garanti BBVA depremde hayatını kaybeden müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını sileceğini açıkladı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kredi ve kredi kartı borçlarını başvuruya gerek bırakmadan, faizsiz erteliyoruz. Depremde ağır hasara uğrayan il ve ilçelerimizdeki bireysel müşterilerimizin ve gerçek kişi ticari işletmelerimizin borçlarını 6 ay, deprem bölgesinde yer alan diğer şehirlerde ise 1 ay faizsiz erteliyoruz. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yaşandığı bölgede hayatını kaybeden bireysel müşterilerimizle gerçek kişi ticari işletmelerimizin kredi ve kredi kartı borçlarını anapara dahil olmak üzere siliyoruz. Yaşanan deprem felaketinden etkilenen tüzel müşterilerimize, firma özelinde; ödemesiz dönemli, uzun vadeli, çok geniş kapsamlı destek paketlerimizle finansal kaynak sağlayacağız.

Bir banka daha borçları sildiğini açıkladı! O banka borçları silmesiyle ayakta alkışlandı!

Depremde en ağır hasara uğrayan il ve ilçelerimizdeki bireysel müşterilerimiz ve gerçek kişi ticari işletmelerimizden 2023 sonuna kadar kredi kartı ve üye iş yeri POS ücreti tahsil etmeyeceğiz. Depremde ağır hasara uğrayan il ve ilçelerimizdeki bireysel müşterilerimiz ve gerçek kişi ticari işletmelerimizin genel bankacılık hizmetlerini ücretsiz gerçekleştiriyoruz. Bankacılık işlemlerine erişim sağlamak için depremden etkilenen tüm şehirlerin merkezinde şubelerimiz ve mobil araç şubelerimizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin banka kartlarına kolay erişmesi ve hemen kullanabilmesi için mobil araç şubelerimiz dahil olmak üzere tüm şubelerimizden anında banka kartı ve kredi kartı teslimatı yapıyoruz."

 

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine önemli duyuru! Çok ses getirecek o haber verildi!

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı personel alımı yapacak! Şartlar ve detaylar belli oldu!

BAYKAR rekor sayıda yüksek maaşla personel alımı yapacak!  Lise mezunu olmak yeterli! Şartlar ve detaylar belli oldu!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön