29 / 04 / 2024

Bir market çıldırdı! Yaptığı indirimleri duyunca koltuğunuzdan zıplayacaksınız

Bir market çıldırdı! Yaptığı indirimleri duyunca koltuğunuzdan zıplayacaksınız

Türkiye'de çok sayıda şubesi olan ŞOK marketleri adeta çıldırdı. ŞOK marketlerin 25 TL ve üzeri alışverişler için uygulayacağı indirim kampanyasını duyanlar büyük şaşkınlık yaşıyor.



Türkiye'de şube sayısı açısından en ciddi marketler arasında yer alan ŞOK, müşteri çekmek için büyük bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. ŞOK tarafından 25 TL ve üzeri alışverişlere özel olarak indirim kampanyası düzenlenecek. 3 gün sonra başlayacak olan kampanya,  2 Ağustos'a kadar devam edecek, sonrasında ise geçerli olmayacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön