25 / 07 / 2024

Bir yandan zamlar derken şimdi de felaket haberi! Sığırda şap tespit edildi, durum kötü

Bir yandan zamlar derken şimdi de felaket haberi! Sığırda şap tespit edildi, durum kötü

Dünya genelinde gıda ürünlerinin fiyatı artarken Avustralya'dan da şap haberi geldi. Havalimanındaki bir yolcunun getirdiği et ürününde şap tespit edildi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Hastalığın ülkeye girmesine neden olan ve açıklanmayan sığır eti ürününün, Endonezya'dan gelen bir yolcuya ait olduğu kaydedildi.

Ayrıca Melbourne'de satılmak üzere Çin'den ithal edilen domuz ürünlerinde şap hastalığının yanı sıra Afrika domuz vebasına rastlandı. 

Avustralya'nın hem şap hastalığından hem de Afrika domuz vebasından arınmış durumda olduğunu söyleyen Watt, Melbourne'deki süpermarket ve depolardaki ürünlere el konulduğunu ve test edildiğini kaydetti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön