28 / 04 / 2024

Bir zam daha! Fiyatı duyanın ayakları geri gidiyor

Bir zam daha! Fiyatı duyanın ayakları geri gidiyor

Türkiye'de en sevilen sokak lezzetlerinden biri olan kokorece büyük zam geldi. İstanbul'da yarım ekmek kokoreç 45-55, çeyrek ise 35 lira. 



Özcan, gelen zamların hayvancılık sektörünü etkilediğini vurgulayarak, “Memleketim Sinop’a gittiğimde köyde iki üç tur atabiliyoruz ve tavuğa bile rastlayamıyoruz. Türkiye’de hayvancılık sektörü bitmek üzere Yem saman pahalı artık. Ekip biçen kalmadı çünkü pahalıya mal olmakta” sözlerine yer verdi. 

Özcan, “İki dükkanımız mevcut. Yeni yıldan önce 7 bin lira elektrik faturası ödemekteydik. Ancak bu ay 23 bin lira faturamız var. Devlet destek vermediği sürece bu sorunlar düzelmeyecek. Katı yatı olanlara mazotu kaç liraya vermekteler? Çiftçinin verdiğinin belki 10’da 1’ini bile veremiyorlar” ifadelerinde bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön