02 / 05 / 2024

Birçok yeni özelliğiyle Hutt D10 çift hazneli airfryer görücüye çıktı!

Birçok yeni özelliğiyle Hutt D10 çift hazneli airfryer görücüye çıktı!

Son zamanların hiç kuşkusuz en moda elektronik ev aletlerinden olan airfyer artık hemen her evde yerini almaya başladı. Hutt da bu konuda bir büyük bir adım atarak çift hazneli bir airfryer üretti.



Bu ürün, evinizde sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanız için değerlendirilebilir. Yağsız fritöz distribütör garantisi ile beraber satışa sunulur. Tüketicilere pek çok yeni nesil özellik sağlar. Hutt airfryer 4.5 litrelik çift haznesiyle geniş bir pişirme kapasitesi kullanımı fırsatı verir. İki ayrı hazne farklı yiyecekleri eşzamanlı olarak pişirmenize olanak tanır. Bu sayede, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Diler patates kızartması diler tavuk kanadı veya diler sebzeler olsun her biri kendi haznesinde lezzetli şekilde pişirebilirsiniz. 

Birçok yeni özelliğiyle Hutt D10 çift hazneli airfryer görücüye çıktı!

HUTT D10 ÇİFT HAZNELİ AİR FRYER DONANIMI

Bu ürün, donanım açısından yeni nesil teknolojik özelliklerle tasarlanır. İşlevsellik ve fonksiyonel kullanışlılık amacıyla geliştirilen Hutt airfryer, evde lezzetli yemekler pişirmenizi sağlamak için güçlü tasarlandı. Ürünün temel donanım özelliklerinden biri, 4.5 litrelik çift hazne yapısı olarak öne çıkıyor. Bu geniş kapasite aynı anda çeşitli yemekleri pişirebilmenize imkan sağlar. Her bir hazne bağımsız olarak çalışır. Gıda ürünlerini karıştırmadan ayrı ayrı pişirebilirsiniz. Ayrıca, ürün, yüksek güç çıkışıyla dikkat çeker. Güçlü bir ısıtma sistemi ve bunun yanı sıra, hava dolaşımı mekanizması, yüksek performansından yararlanmanızı mümkün hale getirir. Yiyecekler eşit şekilde pişerek ekstra lezzetli tecrübe yaşatır. Modelin dokunmatik ekranı, kullanım kolaylığı imkânı verir. Sıcaklık ve zaman ayarlarını hassas biçimde kontrol edebilirsiniz. 

HUTT D10 ÇİFT HAZNELİ AİRFRYER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Zamanlayıcı: Var

  • Türü: Yağsız (Airfryer)

  • Hazne Sayısı: Çift

  • Çıkarılabilir Hazne: Var

  • Güç (W): 2600

  • Kontrol Paneli: Dokunmatik

Birçok yeni özelliğiyle Hutt D10 çift hazneli airfryer görücüye çıktı!

HUTT D10 ÇİFT HAZNELİ AİR FRYER FİYATI

  • 3 bin 899 TL: HepsiBurada/Orka Teknoloji

  • 3 bin 988 TL: Pazarama/Orka Teknoloji

  • 3 bin 999 TL: N11/Orka Teknoloji

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ekim 2023 tarihinde saat 05.38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.14 Türk Lirası, Euro 29.81 Türk Lirası, altının gramı ise 1795 Türk Lirası değerindedir.

Wi-Fi teknolojili Vestel CMI 97202 9 kg çamaşır makinesinde şaşırtan fiyat!

Kahve tiryakilerine müjde! Otomatik öğütücülü Krups KM8328 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

 


Geri Dön