05 / 05 / 2024

Bird Cage Guest House saray ihtişamı yaşatıyor!

Bird Cage Guest House saray ihtişamı yaşatıyor!

Bird Cage Guest House, 1900’lü yılların başında yapılmış taş bir binada, yüksek tavanları ve geçmişin günümüze uyarlanmış yeni dokunuşlarıyla dekore edilmiş, gündelik yaşamın telaşı ve sıradanlığından uzak büyülü bir atmosferde çok özel konuklarını ağırlı



Aslına ve Alaçatı’nın dokusuna uygun olarak yenilenen Bird Cage Guest House’un kapısından ilk girdiğiniz andan itibaren karşılaşacağınız atmosferin etkisi altına gireceksiniz. Duvarları süsleyen asırlık gazeteler sizi karşılayacak. Bird Cage Guest House Özel hazırlanan kokunun büyüsü sizi üst katta antika mobilyalarla döşenmiş bölüme kadar yalnız bırakmayacak.

Bird Cage Guest House’un yatak odasından, banyosuna, bahçesine kadar tüm konforu en ince detayına kadar kendinizi bir saray odasında hissedip yaşamanız için düşünüldü. Çarlık Rusya zamanından kalma kahve takımları, sedef kakmalı aynalar, 1913 yılında üretilmiş gardrop, 2. Dünya savaşının izlerini taşıyan bavullar, kristal Avusturya karafları, müzik aletleri ve eski dönem seramiklerinin süslediği odanızdaki, nostaljik yatak odasındaki 60 yıllık pirinç yatak, huzurlu bir uyku için size eşlik edecek. Sabah arzu ettiğiniz saatte, doğal ve taze yöresel ürünlerle yapacağınız kahvaltı ile güne mutlu ve enerji dolu başlamanızı sağlayacak. Bird Cage Guest House’da yatak odasından bahçeye kadar yayılan müzik, farklı bir zaman diliminde olduğunuz hissini yaşatacak. Tek odalı sarayda,  yabancı konuklar için İngilizce ve Fransızca bilen bir hizmetli bulunuyor. Odada şampanya ve çilek servisi yapılırken, yerli ve yabancı şaraplarla birlikte peynir tabağı sürekli yenileniyor. 

Nostaljinin günümüze uyarlandığı Bird Cage Guest House’da klima, müzik sistemi, televizyon, internet gibi teknolojik aletler arzu edildiğinde gizlenebiliyor. Kendinizi özel, farklı ve yenilenmiş hissedeceğiniz ve bugüne kadar yaşamadığınız bir deneyim fırsatını kaçırmayın.


www.birdcagehouse.com

0232 716 64 11


Geri Dön