09 / 05 / 2024

Bitcoin 6 ayın en yüksek seviyesine çıktı!

Bitcoin 6 ayın en yüksek seviyesine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin, 24 bin dolar seviyesini aşarak 17 Ağustos 2022 tarihinden bu yana en yüksek seviyeye çıkmış oldu.



Gündemden düşmeyen Bitcoinin, yukarı yönlü harekette 24 bin dolar seviyesini test etmesi bekleniyor. Söz konusu bu seviyenin kırılması ve üzerinde günlük kapanışlar yapması 24 bin 440 dolar ardından da 24 bin 900 dolar seviyelerine kadar bir yükselişi destekleyebilir. Aşağı yönlü bir harekette de ilk olarak 23 bin 200 dolar daha sonra da  22 bin 300 dolar seviyelerinin destek olarak çalışması beklenebilir.

Bitcoin 6 ayın en yüksek seviyesine çıktı!

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz'a göre Bitcoin'in fiyatı yükselirken RSI’ın aşağı yönlü hareket etmesi teknikte negatif uyumsuzluğu gösteriyor. Söz konusu bu uyumsuzluk yükseliş trendinin dönmesine işaret edebileceğinden gün içerisinde ve hafta sonunda destek ve direnç seviyelerine dikkat etmekte de yarar var.

Yine verilen detaylara göre Solana, Ocak'ta oldukça iyi performans gösterdi. Ancak, 2 haftadır yatay hareketlilik göstererek önemli bir direnç bölgesini de aşabilmiş değil. Gün içerisinde 24.50 dolar seviyelerinde fiyatlanan Sol için, yükselişin sürmesi için 25.90-28.40 dolar olan güçlü direnç bölgesini kırması ve üzerinde kalıcılık sağlaması önemli olacak. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz'a göre, bu bölgenin aşılması 34.55 dolar seviyelerine kadar yükselişi de destekleyebilir. Aşağı yönlü bir harekette ise 21.82 dolar seviyesi daha sonra da 20.40 dolar önemli destek seviyeleri olarak karşımıza çıkıyor.

Çinli analistten boğa vurgusu! BTC 2023 sonunda bu kadar olacak!

Coinbase'den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Bitcoin FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön