28 / 04 / 2024

Coinbase'den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Coinbase'den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Kullanıcılar artık işaretli uygulamalardan uzak duracakları konusunda kullanıcıları uyarılacak ve yapılacak olan belirli eylemlerin neye izin verdiği konusunda yanılgıya düşülmemesi için daha fazla ayrıntı gösterilecek.



 

Coinbase, Cüzdan uygulamasının emniyetini ve kullanıcı tecrübesini iyileştirdiğini söylüyor.

Kripto firması Pazartesi günü, Cüzdan kullanıcıları için blok zinciri şeffaflığını ve güvenliğini iyileştirmeyi amaçlayan, işlem önizlemeleri, belirteç onay uyarıları, işaretli dApp'lerin engelleme listesi ve kötü niyetli olarak airdroplanan varlıkları otomatik olarak gizleyen bir spam belirteç yönetimi özelliği ekleyen bir dizi yeni özelliği duyurdu. 

Coinbase, işlem önizlemelerinin, Cüzdan kullanıcılarının akıllı bir akitle katılmanın, imzalamadan önce Cüzdan tutarının nasıl değiştireceğini daha iyi anlamalarına olanak tanıyacağını açıklarken, token onay uyarılarının, bir dApp'in NFT'lerini veya kriptolarını almaya çalışması durumunda kullanıcıyı açıkça bilgilendirmeyi amaçladığını açıkladı .

Coinbase den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Herhangi bir "işaretli" dApp ile etkileşimde bulunmak, Cüzdan kullanıcılarını potansiyel olarak riskli sözleşmelere girmeden önce uyarır- umarım daha az kullanıcının kimlik avı dolandırıcılığı ve cüzdan hırsızları gibi istenmeyen durumlarda kriptolarını kaybetmesine yol açar. 

Bir blog yazısında Coinbase Ürün Müdürü Ayoola John, yeni özelliklerin kripto işlemlerinin "genellikle göz korkutucu ve şeffaflıktan yoksun olması" nedeniyle uygulandığını ve bunun sonucunda kullanıcıların "kimlik avı saldırılarının, kötü niyetli airdrop'ların ve diğer dolandırıcılık türlerinin" kurbanı olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön