11 / 05 / 2024

Coinbase'den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Coinbase'den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Kullanıcılar artık işaretli uygulamalardan uzak duracakları konusunda kullanıcıları uyarılacak ve yapılacak olan belirli eylemlerin neye izin verdiği konusunda yanılgıya düşülmemesi için daha fazla ayrıntı gösterilecek.



Coinbase ayrıca iptal etme özelliklerini daha da güncelleyerek kullanıcıların Cüzdan uygulamalarından dApp'lerle bağlantısını kesmelerine olanak tanıyor ve birden çok Web3 kimliği ve birden çok kripto cüzdanı olan kullanıcılar için destek ekliyor. Son olarak, Cüzdan uygulamasının tarayıcı uzantısı artık kullanıcıların 15 adede kadar farklı Ledger adresi eklemesine izin veriyor.

Coinbase den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Coinbase Wallet'ın yeni özellikleri, Proof Kurucusu Kevin Rose'un cüzdanından 1 milyon doların üzerinde NFT'yi tüketen bir kimlik avı saldırısının kurbanı olmasından birkaç gün sonra geldi.

Hem Robinhood'un resmi Twitter profili hem de Azuki Ethereum NFT koleksiyonunun Twitter hesabı geçen günlerde ele geçirildiğinden ve çeşitli dolandırıcılıkları teşvik etmek için kullanıldığından, kripto para dolandırıcılıkları da Twitter'da dolaşmaya devam etti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön