29 / 04 / 2024

Bitcoin yatırımcılarını bekleyen büyük tehlike!

Bitcoin yatırımcılarını bekleyen büyük tehlike!

Dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin dalgalı seyrine devam ediyor. 42 bin dolara kadar Bitcoin son zamanlarda yatırımcısını bir hayli endişelendiriyor. 



Kripto paralarının atası olan Bitcoin her geçen gün hızlı bir şekilde artış göstermeye devam ediyor.  CNN Türk'te yer alan habere göre; 42 bin dolar seviyelerine kadar gerilemeye devam etse bile yine de 50 bin doların üzerine çıkmayı her zaman için deneyen kripto para devi aslında yatırımcılarını aldatıyor olabilir.

Bitcoin yatırımcılarını bekleyen büyük tehlike!

En güncel veriler incelendiğinde çok ilginç bir detay böyle bir düşünce oluşmasına sebep oldu. Normalde balinalar ağırlıklı olarak alım yaptığında kripto para birimlerinde sert yükselişler görülebiliyor. Ancak bu sefer sadece küçük balıkların alım yaptığı görülüyor. Dev balina hesapların alım yönünde biraz kararsız kaldığı ortaya çıktı.

Bitcoin yatırımcılarını bekleyen büyük tehlike!

Bitcoin gibi kripto para birimlerine yatırım yapanlar son dönemlerde çok fazla yükseliş ve düşüşlerin olduğunu gözlemleniyor. 1000 BTC ile 100 bin BTC parasında Bitcoin bulunduran balina cüzdanları alım yönünde harekette bulunmuyor. Bu durum endişeleri artıyor. Galaxy Digital Holdings CEO’su Mike Novogratz tarafından yapılan açıklamalara göre kriptopara devi büyük kayıplar yaşayabilir. Ancak şimdilik 42 bin dolar seviyesi korunacak. Özellikle kripto para sektörüne çok ciddi bir para akışı meydana geliyor. Bu para akışı sebebiyle fiyatların aşağılara doğru düşmesi kolay olmuyor. Balinalar alım yapmamaya devam ederse Bitcoin yatırımcıları tehlike altında kalacak. Sadece Bitcoin değil aynı zamanda diğer kripto para birimlerinde de olası düşüş senaryoları ön plana çıkıyor. Özellikle Çin yasağı ve diğer bazı olumsuz haberler kripto para değerinin yükselmesini engelliyor.

İngiltere Merkez Bankası'ndan Bitcoin uyarısı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön