28 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Geçtiğimiz hafta 30 bin dolara kadar düşen Bitcoin yeniden 40 bin doların üzerine çıktı. Altcoinler'de yükselme eğilimine girdi.



Bitcoin Coinmarketcap tarafından açıklanan verilere göre; 40 bin dolar sınırı yeniden aştı. Sputniknews'te yer alan habere göre;  BTC’nin yeni hedefi daha önce kırmakta zorlandığı 42 bin dolar sınırı. Önceki akşam saat 20:30'da Bitcoin 38 bin 744 dolardan işlem gördü. 

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Nisan'da 64 bin doları geçen Bitcoin spekülasyonlar ve yasaklar sonrası hızla düşüşe geçmişti. Kripto paraların değerleri de denetimler sonrasında azalmaya başlamıştı. 

Kripto para piyasasını ikinci önemli ismi Ethereum da geçen hafta 2 bin doların altına düştükten sonra bu hafta 3 bin dolara çıktı.  ETH 20:30 itibariyle 2 bin 700 dolar civarında işlem görüyor. Geçen hafta 0,65 dolara kadar düşen ripple da yeniden 1 doların üzerine çıktı.

Bitcoin'de ayı sezonu başladı mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön