19 / 05 / 2024

Bitcoin'de bir iflas korkusu daha! 

Bitcoin'de bir iflas korkusu daha! 

Kripto para bankası Genesis'in çatı şirketi Digital Currency Group 1 milyar dolarlık finansman arayışında şu an için olumlu bir sonuç alamadı. FTX skandalının da etkisiyle son 2 haftada kripto para piyasasından 239 milyar dolar silinmiş oldu...



BINANCE YARDIMI REDDETTİ

Yine verilen detaylara göre, bugün yaşanan düşüşte kripto para 'yatırım bankası' Genesis'in likidite sıkışıklığı yaşadığı ve yatırımcılardan 1 milyar dolarlık kaynak sağlamaya çalıştığına dair haberler de oldukça etkili oldu. The Wall Street Journal Genesis'in ilk olarak Binance'e başvuru yaptığını fakat kripto para platformunun kaynak sağlamayı reddettiğini öne sürdü.

Bitcoin de bir iflas korkusu daha! 

HENÜZ İFLAS BAŞVURUSU YAPMADI

Yine verilen detaylara göre, Genesis daha önce FTX'in iflası sonrası anormal para çekme talepleri aldığını ve bunları karşılamakta zorlandığını duyurmuştu. Bu nedenle para çekimlerini 'geçici' olarak durdurmuştu. Genesis'in çatı şirketi olan Digital Currency Group son olarak ABD basınına yaptığı açıklamada da kreditörlerle yapıcı görüşmeler yaptıklarını ve henüz iflas başvurusunda bulunmayı düşünmediklerini belirtti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, müşterilerine işlem yapma imkanının yanında kripto para cinsi finansman da sağlayan Genesis'in 3. çeyrek sonu itibarıyla 2.8 milyar dolarlık aktif kredi büyüklüğüne de sahipti. Firmanın sitesindeki bilgiye göre yılın 3. çeyreğinde Genesis 9.6 milyar dolarlık spot işlem, 18.7 milyar dolarlık ise kaldıraçlı işlem yaptı.

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Bitcoin ters takla attı! Kıyamet senaryosu gerçek oluyor!

Bitcoin için sırada bu var! Çöküşü bilen analist uyardı! Dikkatli olun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön