01 / 05 / 2024

Bitcoin'de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak! 

Bitcoin'de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak! 

Kripto topluluğu, 31 Temmuz 202 tarihi için kriptoların devi Bitcoin ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulunarak yatırımcıların dikkatini çekti. Peki Bitcoin yükselir mi, düşer mi? Bitcoin'de neler olacak? Bitcoin değerlenir mi? İşte Bitcoin'le ilgili dikkat çeken o tahmin... İşte ayrıntılar..



KRİPTO TOPLULUĞU, BİTCOİN TAHMİNİNİ YÜKSELTTİ 

Bitcoin fiyatının Haziran 2022'de 20 bin  dolarlık kritik destek seviyesinin altına gerilemesinin ardından, tüm dijital varlık sektöründe küresel ölçekle sartıntıya neden olan kriz yaşandı. Finans analizleri ile bilinen Finbold tarafından hazırlanan veriler kapsamında, Bitcoin milyonerlerinin neredeyse yüzde 70'lik kısmının 2022 yılının ilk yarısında silindiği belirlendi. 

Bitcoin de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak!  

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; geçtiğimiz sene hem tüm zamanların en yüksek hem de önemli kayıplarını içeren Bitocin'deki, fiyat hareketlerinin tahmin edilemezliği sebebiyle varlığın bir sonrakı hamlesi için fazla beklenti vardı. 

Bitcoin de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak!  

CoinMarketCap'teki kripto para topluluğu, Bitcoin fiyatının 31 Temmuz 2022 tarihine kadar mevcut fiyatından yüzde 88.14 yükselerek 36 bin 668 dolar seviyesine ulaşacağını öngördü. Bu öngörü 28 bin 319 kullanıcı tarafından verilen oyların ortalaması şeklinde ortaya çıktı. 

Fiyat projeksiyonu, tarihsel olarak Bitcoin fiyatlarını yüzde 61,5 doğruluk oranıyla öngören kripto topluluğu tarafından sağlanan son altı tahminin ortalamasına dayanıyor. 

Bitcoin de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak!  

ABD ve AB Merkez Bankalarının faize ilişkin kararları kriptolardan çıkışları hızlandırırken, Bitcoin'in fiyatını da 19 bin doların altına düşürmüştü. Kripto para uzmanları piyasada risk iştahının azaldığına dikkat çekerek, Bitcoin'in 18 bin doların altına düşmesi halinde madencilik faaliyetlerinin durabileceğini dile getirmişti. 

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten flaş dolar uyarısı! Doları olanlar ya da dolar alacaklar hemen bu kritik uyarılara bakın!

Benzin ve motorine Kurban Bayramı öncesi dev indirim iddiası! Petrol Ofisi, BP, Total, Opet 4 Temmuz 2022 fiyat listesi 

Evde bakım maaşına Temmuz zammı resmen geldi! Evde bakım maaşı kaç lira oldu? Evde bakım aylığı ne zaman ödenecek? 

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön