01 / 05 / 2024

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Fountain ve Bitcoin firması ZEBEDEE arasındaki yeni anlaşma, podcast yayıncılarının izleyicilerini önde gelen kripto para birimi ile ödüllendirmesine izin verecek.



Pahalı ve kapsamlı bir reklam kampanyası yerine, dinle ve kazan modeli, yalnızca gerçekten dinlemek isteyen dinleyicilere para harcamayı amaçlar.Cousens, "Para, bilgi veya bu durumda ses kadar problemsiz hareket ettiğinde, yalnızca bir olasılıklar dünyasının kapılarını açar ve bunun podcasting alanında Fountain ile birlikte ne anlama geldiğine öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. Fountain , dinle ve kazan programını Haziran 2022'de başlattı. 

Program, dinleyicilerin ve podcast yayıncılarının sağladıkları değer için ödüllendirilmelerini sağlar. Fountain kullanıcıları, günlük podcast dinlemenin ilk saati için para elde edecekler.

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Dinleyicileri kendine çekmek için platform, öteki platformlardan podcast'leri dinleyicilerinin kullanımına sunmak için RSS beslemelerini kullanır. Kullanıcılar, en sevdikleri podcast'i dinlemek için Fountain uygulamasını kullanarak, Bitcoin'in yaratıcısı Satoshi Nakamoto'dan sonra sats veya satoshis ismi alan küçük miktarlarda Bitcoin kazanıyor . Kullanıcı para çekmeye hazır olduğunda, para çekmek için ZEBEDEE uygulamasına bağlanır.

Fountain'ın kurucusu ve CEO'su Oscar Merry bir basın açıklamasında, "Bu tür bir Değer için Değer alışverişi, paylaşım oluşturmanın ilerisidir. dedi."Bundan birkaç sene sonra, içerik platformları için bu platformları ne kadar kullandığımızla ilgili olmayan abonelikler ödediğimizde geriyebakacağız ve bunun ne kadar basit ve verimsiz olduğuna güleceğiz" dedi.

Piyasalarda 8.500 TL'nin etkisi sürüyor! Asgari ücreti bahane edip fiyatı yükselttiler

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön