11 / 05 / 2024

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

 Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından kurum ve kuruluşlardan yardım ve kampanya sağanağaı başladı. Bu kurumlardan biri de  Türkiye'nin en büyük kripto para  borsalarından Bitexen, 10 ili etkileyen deprem afeti akabinde 3 büyük yardım kuruluşu ile iş birliği yaptı.



Ahbap ile Deprem Bölgesine Yardımlar Ulaştırılıyor

Bitexen, Ahbap Derneği ile ortaklaşa çalışma içinde deprem bölgesine içme suyu, hijyen ve giyim ürünleri tedariği sağlamaya devam ediyor.

Bitexen de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

Borsadan yapılan son açıklamada, AFAD aracılığı ile belirtilen öncelikli gereksinimler doğrultusunda 2 bin 500 tanesi Şanlıurfa, 20 bin tanesi de Hatay’a olmak üzere toplam 22 bin 500 kişilik kışlık polar ve atkının Ahbap Derneği koordinatörlüğünde gönderiminin yapıldığı belirtildi.

Bitexen de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

Bu arada kurumlara kripto para cüzdan desteği sağlayan bir diğer kripto para borsası BTCTurk olmuştu. Yapılan açıklamada, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), Hayata Destek, Kızılay, Tider ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’na (TOG) kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri adına yardım cüzdanlarının oluşturulup teslim edildiği duyurulmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön