28 / 04 / 2024

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

 Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından kurum ve kuruluşlardan yardım ve kampanya sağanağaı başladı. Bu kurumlardan biri de  Türkiye'nin en büyük kripto para  borsalarından Bitexen, 10 ili etkileyen deprem afeti akabinde 3 büyük yardım kuruluşu ile iş birliği yaptı.



 

Türkiye’nin 10 ilini ağır bir şekilde etkileyen Kahramanmaraş merkezli zelzelelerin akabinden bağış kampanyaları devam ediyor. Depremin ilk gününden beri Ahbap Derneği ile ortaklaşa yardım çalışmalarını evam ettiren kripto para borsası Bitexen bu kez 3 büyük yardım kuruluşu ile ortaklık yaptı.

Borsa, yaptığı açıklamayla depreme yönelik bağış çalışmaları kapsamında 3 büyük yardım kuruluşuna kripto para cüzdan adresi sağladığını ilan etti.

Bitexen’den Yardım Kuruluşlarına Destek

Şirketin Web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığı ile gerçekleştirilen açıklamada, depreme yönelik bağış çalışmaları bağlamında Türk yardım kuruluşları  Hayata Destek, Türk Kızılay ve Toplum Gönüllüleri (TOG) adına şirket içinde çeşitli kripto para cüzdan adresleri açıldığı ilan edildi.

Bitexen, bu cüzdanlarda birikecej bağışların depremzedeler için alakalı yardım kuruluşlarına aktarılacağını bildirdi.Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bitexen de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

“Bitexen aracılığı ile, yaşadığımız deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız ve aileleri ile yardımlaşma sebebiyle aşağıdaki kuruluşlar için kripto para bağış cüzdan adresleri oluşturulmuş ve söz konusu kuruluşların hizmetine sunulmuştur. Yapacağınız bağışlar, alakalı kuruluşlar aracılığı ile deprem mağdurlarına yardım
 amacıyla kullanılacaktır. Söylenen cüzdan adreslerine, bu adreslere transferi destekleyen ağları kullanarak farklı platformlardaki kripto para cüzdanlarınızdan gönderim yapabilirsiniz.”

Her yardım kuruluşu için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) olmak üzere üç farklı ağda ayrı ayrı kripto para cüzdan adresi sağlandı ve kullanıma sunuldu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön