12 / 05 / 2024

Borcu olan vatandaşlar buraya! Borçlarınız silinecek! Peki paket kimleri kapsayacak?

Borcu olan vatandaşlar buraya! Borçlarınız silinecek! Peki paket kimleri kapsayacak?

Dar gelirli kişilerin icra ve haciz sorununu çözmek sebebi ile hazırlanan destek paketinin ayrıntıları her geçen gün belli oluyor. 6 milyona yakın olan vatandaşın yaklaşık 30 milyar lira civarındaki icralık borcunun tasfiye edilmesini sağlamak için destek paketinin meclise sunulması bekleniyor...



BAKAN NEBATİ'DEN DÜZENLEMEYLE İLGİLİ PAYLAŞIM

Geçtiğimiz gün yapmış olduğu açıklamada, dar gelirli olan vatandaşa sağlanacak olan desteklerde sona gelindiğini belirterek iki yeni çalışmanın açıklanacağını bildiren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, resmi sosyal medya Twitter’dan ilettiği mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Bizler; gencimizin, çiftçimizin, memurumuzun, esnafımızın ve tüm kesimlerimizin nasıl her zaman yanında isek, icratlarımız ile dar gelirli olan vatandaşlarımızın da hep yanında olmaya devam ediyor. Yaklaşık olarak 30 milyar lira tutarında bulunan icralık borçlarını yakında tasfiye ediyoruz."

Borcu olan vatandaşlar buraya! Borçlarınız silinecek! Peki paket kimleri kapsayacak?

Altını doları bırak bunu al! Altının ve doların devri bitti! Piyasa Kahihi İslam Memiş tek tek anlattı

Dolar beş gün içinde o rakamı görecek! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer tüyleri diken diken yaptı

Bütün araç sahiplerini ilgilendiriyor! Milyon liralar ödeyebilirsiniz! Bunu sakın yapmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön