06 / 05 / 2024

Borcu olanlar dikkat! Taksit ve yapılandırmada sınır açıklandı

Borcu olanlar dikkat! Taksit ve yapılandırmada sınır açıklandı

Borçlara yeni düzenleme geldi. 14.1 milyon kişinin 521 milyar liralık borcuna yapılandırma imkânı sağlayan teklif Meclis'ten geçti. 31 Aralık 2022 öncesi borçlar 48 taksitte ödenebiliyor. Belli bir tutarın altındaki borçlar ise silinecek. İşte ayrıntılar...



TBMM Genel Kurulu'nda, kamuya olan borçların yapılandırılmasını da içeren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Yasa kapsamında 14.1 milyon kişinin 521 milyar liralık borcu yapılandırılabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön