23 / 05 / 2024

Borsa haftanın son gününe yükselişle başladı!

Borsa haftanın son gününe yükselişle başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,02 artışla 4.897,32 puandan başladı.



ABD Başkanı Joe Biden ile kongre liderlerinin bugün gerçekleştireceği toplantının ertelendiğine yönelik haberler öne çıkarken, erteleme nedeninin alt komisyonlardaki hazırlıkların yetişmemesinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Konu ile ilgili önemli bilgiler veren analistler, bugün yurt içinde perakende satış hacmi, yurt dışında ise ABD'de Michigan Üniversitesi güven endeksi verilerinin izleneceğini kaydederek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 4.900 ve 5.000 seviyelerinin direnç, 4.750 puanın destek konumunda olduğunu bildirdi.

Borsa haftanın son gününe yükselişle başladı!

İslam Memiş resmen tarih verdi, 6000 puan olacak! 

Karar'da yer alan habere göre, yatırımcıların gündemindeki Borsa İstanbul'un mevcut durumunu masaya yatıran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, XU100 endeksinin son günlerde düşüş yaşadığını ve 4.400 puan seviyelerine kadar gerilediğini kaydetti.

Ayrıca İslam Memiş, kişilerin en az 6.000 puan hedeflediğini ve ikinci alımlarını 4.150-4.200 seviyelerinde yapabileceklerini kaydetti.

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Borsa İstanbul yeni haftaya nasıl başladı?

Borsa İstanbul'da sert düşüş neden oluyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön