22 / 05 / 2024

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı!

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı!

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve BIST100 endeksinin kaç puan olduğu araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? İşte Borsa İstanbul'daki son durum...



Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, haziran toplantısında faiz artırımını "atlama" eğiliminde olduğuna dikkat çekerken, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in 14 Haziran tarihindeki toplantıda politika faizini sabit tutacağı ile ilgili beklentiler yüzde 75 seviyesine ulaştı. 

Analistler, ABD'de iş gücü piyasasının Fed'in adımlarına rağmen hala çok sıcak olduğunu anımsatarak, bugün açıklanacak istihdam raporundaki verilerden alınacak sinyallerin Fed'in politika adımlarında etkili olabileceğinin altını çizdi.

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı! 

Bugün ayrıca yurt içinde ekonomi yönetimi ile ilgili  haber akışının da yatırımcıların odağında olduğunu ve finansal kesim dışındaki firmaların döviz varlıkları verilerinin izleneceğini aktaran analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 5.150 ve 5.200 seviyelerinin direnç, 5.000 puanın destek konumunda yer aldığına vurguladı. 

Gümüş altını sollayacak! İslam Memiş'ten kafa karıştıran açıklama! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin tarım dışı istihdam raporunda!

Sıfır araç krizi derinleşiyor! Bayilerde olmayan araçlar galerilerde fahiş fiyatlarla satılıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön