16 / 05 / 2024

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! En yüksek seviye rekoru tazelendi

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! En yüksek seviye rekoru tazelendi

Borsa İstanbul, rekorlara doymazken bugün yine her zaman olduğu gibi rekor haberi geldi. BIST 100 endeksi, en yüksek seviye rekorunu 3. 188, 68 puana taşıdı. İşte detaylar…



DÜNYACA ÜNLÜ ANLAİSTLER TEK TEK ANLATTI

Dünyaca ünlü analistler ise dünyadaki bütün merkez bankalarının agresif faiz artırımlarına yine aynı şekilde devam edeceği beklentilerinin açıklanmış olunan veriler ile desteklenmesi ile küresel pay piyasalarında ise temkinli bir seyir izlendiğini tek tek anlattılar.

Bugün öğleden sonra ise ABD'de ADP özel sektör istidamı verisinin takip edileceğini dile getiren analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 3. 200 seviyesinin direnç olduğunu, 3. 050 puanın destek konumunda bulunduğunu ifade ettiler.

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! En yüksek seviye rekoru tazelendi

CarrefourSA’da Samsung Galaxy A32’ye görülmemiş indirim! Böyle bir fırsat yok! 31 Ağustos fiyat listesi…

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?

Türkiye’nin en ünlü telefonu A101’de! iPhone 11 için inanılmaz fırsat! BİM’i Migros’u unutun! 31 Ağustos fiyat listesi..

Dolar 70 lira! Bu haber okunmadan dolar alınıp satılmaz! Kemerlerinizi bağlayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön