29 / 04 / 2024

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?

Türkiye Aile Destek ödemesi son zamanların en önemli konularından biri. “Türkiye Aile Destek ödemesi ise hesaplara yattı mı” arama motorlarında en çok aranan başlıklardan biri. Bakan Derya Yanık konu ile ilgili açıklama gerçekleştirdi. Peki, Türkiye Aile Destek ödemeleri kaç lira, kimler faydalanabi



Son günlerin arama motorlarında ev çok detaylarına bakılan konularından biri Türkiye Aile Destek Paketi ödemelerinin yatıp yatmadığı konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ise Türkiye Aile Destek Ödemeleri konusu ile ilgili olarak da bir takım açıklamalarda gerçekleştirdi. Yanık, yapılacak olan ödemelerin ilk taksitinin temmuz ayında hesaplara yattığını bildirmişti. Peki, Türkiye Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Aile Destek ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak, Aile Destek Ödemeleri başvuruları devam ediyor mu?

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ YAPILDI MI?

Bakan Derya Yanık'ın yapmış olduğu açıklamalara göre, temmuz ayı içinde başvuru yapan vatandaşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı eli ile hak sahipliğinin onaylanması hahilinde, ilk ödemede başvurdukları ayı kapsarken destek ödemelerini almış bulunacaklar.

Hak sahiplerine yapılacak olan ilk ödemeler ise 29 Temmuz Cuma günü gerçekleşmiş oldu.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e - Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgah adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı kanun kapsamı ile birlikte kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gerçekleşiyor.

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön