16 / 05 / 2024

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?

Türkiye Aile Destek ödemesi son zamanların en önemli konularından biri. “Türkiye Aile Destek ödemesi ise hesaplara yattı mı” arama motorlarında en çok aranan başlıklardan biri. Bakan Derya Yanık konu ile ilgili açıklama gerçekleştirdi. Peki, Türkiye Aile Destek ödemeleri kaç lira, kimler faydalanabi



AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı ile yılda yaklaşık olarak 4 milyon ailenin yararlanmasını beklediklerini dile getirerek, "Hanelerin gelir durumları ile alakalı olarak belli olan birtakım şartları bulunmakta. Aylık olarak 450 lira, 550 lira ve 600 lira olmak üzere üç segmentte destek vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye Aile Destek Programı kapsamı dahilinde 12 ay boyunca düzenli olacak şekilde hane başına 450 lira ile 600 lira arasında destek yapılacak. Hanelerin gelir düzeyi incelenip uygun şekilde yıllık 5 bin 400 Türk lirası ve 7 bin 200 Türk Lirası arasında destek yapılacak. Gelir 1. 833 Türk Lirası gelir şartından ne kadar az ise ödeme de o oranda yükselecek.

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?

Türkiye’nin en ünlü telefonu A101’de! iPhone 11 için inanılmaz fırsat! BİM’i Migros’u unutun! 31 Ağustos fiyat listesi..

Dolar 70 lira! Bu haber okunmadan dolar alınıp satılmaz! Kemerlerinizi bağlayın

Gram altının 4 ay sonra kaç lira olacağı açıklandı! Bu haberi okumadan altın almayın! Piyasa Kahini açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön