19 / 05 / 2024

Borsa İstanbul yeni yönetimi bekliyor! Borsada yükseliş olacak mı? Rakamlar bir bir verildi! 

Borsa İstanbul yeni yönetimi bekliyor! Borsada yükseliş olacak mı? Rakamlar bir bir verildi! 

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri ve yükseliş olup olmayacağı merakla araştırılıyor. Peki borsayı neler bekliyor?



Dövizde seçim öncesinde bankalar arası piyasa ile serbest piyasa arasında açılan makasın da büyük oranda kapandığının altını çizen Ufuk Korcan, yazısında "Son günlerde bireysel yatırımcıların çeşitli spekülasyonlarla döviz talebi artmıştı. Teknik açıdan dolarda haftalık bazda yükseliş trendi devam ediyor. Yükseliş trendinin destek noktası 19.80 lira" açıklamasına yer verdi. 

Bunun üzerinde kalındığı sürece rahatlamadan bahsedilemeyeceğini vurgulayan Korcan, mevcut politikalarla sert bir yükselişin de gelmesinin zor gözüktüğünü aktardı. 

Borsa İstanbul yeni yönetimi bekliyor! Borsada yükseliş olacak mı? Rakamlar bir bir verildi! 

"Dolayısıyla parasını dövizde tutmak isteyenler için artan faiz gelirlerinin de etkisiyle Kur Korumalı Mevduat (KKM) cazibesini koruyor" diyen Korcan, çünkü KKM ile yatırımcıların hem kendisini kurlardaki olası artışlara karşı korurken tersi durumda da faiz geliri elde edebildiğine dikkat çekti. 

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaş verilecek mi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön