29 / 04 / 2024

Borsada deprem devam ediyor! Borsa İstanbul’da düşüş son bulmuyor

Borsada deprem devam ediyor! Borsa İstanbul’da düşüş son bulmuyor

Çalkalanma yaşayan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne % 0,25 azalış ile 3.269,45 puandan başladı. İşte detaylar…



Dünyaca ünlü analistler ise ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesi küresel piyasalarda dalgalı seyrin sürdüğünü ifade etti.

Yatırımcıların, Fed'in faiz kararının haricinde gelecek dönem ile ilgili olarak açıklayacağı projeksiyonlar ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasını yakından takip edeceğini vurgulayan ünlü analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda bankanın % 84 ihtimal ile 75 baz puanlık faiz artırmasının beklendiğini bildirdi.

Ünlü analistler, bugünün veri gündeminde ise ABD'de ikinci el konut satışlarının öne çıktığını belirterek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 3. 150 puanın destek, 3. 340 seviyesinin direnç konumunda bulunduğunu dile getirdi.

 Borsada deprem devam ediyor! Borsa İstanbul’da düşüş son bulmuyor

iPhone 14’ü alamayan iPhone 13’e koştu! A101’de fiyatlar dip yaptı! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

2008 krizini önceden bilen adam ülkeler batacak dedi! Yürekler ağıza geldi

50 MP’lik kamerasıyla Vivo V23 için acele edin! 21 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön