10 / 05 / 2024

Borsada esen sert rüzgar yatırımcıların yüreğini ağzına getirdi! Analistler durumu değerlendirdi!

Borsada esen sert rüzgar yatırımcıların yüreğini ağzına getirdi! Analistler durumu değerlendirdi!

Borsada esen sert rüzgarlar yatırımcıları tir tir titretirken son 2 yılın en dip seviyesi görüldü. Analistler ise durum değerlendirmesi yaptı. İşte detaylar…



ANALİSTLERDEN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Analistler tarafından yapılan açıklama kapsamında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında Borsa İstanbul'daki satıcılı seyrin etkisini arttırarak devam ettiğine dikkat çekti. Küresel pay piyasaları hakkında da açıklamalarda bulunan analistler ABD Merkez Bankası'nın para politikasına ilişkin Artan belirsizliklerin karışık bir seyir ortaya çıkarttığına dikkat çektiler.

 Borsada esen sert rüzgar yatırımcıların yüreğini ağzına getirdi! Analistler durumu değerlendirdi!

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Washington Ekonomi Kulübü'nde yapacağı konuşma merak konusu. Analistler, FED üyeleri tarafından yapılacak açıklamaların da piyasaların odağında yer alacağını kaydetti. Veri gündemine bakıldığında yurt içinin sakin olacağına değinen analistler, yurt dışında ise Japonya'daki dış ticaret dengesinin ve ABD'de toptan eşya ve stoklarının yakından takip edileceğini aktardı. Piyasada görülen hareketliliği teknik açıdan değerlendiren analistler BİST yüz endeksinde 4.800 ve 5000 seviyelerinin direnç olduğu da dile getirildi.

Borsa yatırımcısı çimentoya adeta hücum etti!

Borsa şirketlerinden bağış açıklaması! İşte yardım açıklayan şirketler

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul'dan 'deprem' kararı! Geçiçi olarak kapatıldığı duyuruldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön