18 / 05 / 2024

Borsadan 1 ayda 110 milyon dolar kazandı

Borsadan 1 ayda 110 milyon dolar kazandı

Arkadaşlarından ve ailesinde topladığı para ile borsada yatırım yapan üniversite öğrencisi genç bir ayda elde ettiği kazançla ekonomi çevrelerinin en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.



Borsadan 1 ayda 110 milyon dolar kazandı

Şirket Haziran ayında gelirlerinin önemli ölçüde düştüğünü açıklayan bir rapor açıklamış ve şirketin CEO'nun görevden alınmasıyla hisse fiyatları iyice düşmüştü. Bunu bir alım fırsatı olarak değerlendiren Freeman satış zamanlaması konusunda da oldukça isabetli bir karar aldı. Son aylarda değer kazanmaya başlayan şirketin hisse değeri ay başından bu yana yüzde 300'den fazla arttı.

Bed Bath & Beyond hisselerini 5,50 dolardan satın alan Freeman, salı günü elindeki 5 milyon adet hisseyi satarak 130 milyon dolarlık kazanç elde etti. Freeman'ın satışın ardından şirketin yüzde 10'unu elinde bulunduran ünlü borsa yatırımcısı Ryan Cohen de hisselerini satarak şirket hisselerinin değerinin gerilemesine neden oldu. Freeman'ın zamanlaması büyük bir kazanç sağlamasına neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön