02 / 05 / 2024

Bosch blender seti en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi 

Bosch blender seti en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi 

Mutfakta kendisine bir yardımcı arayanlar için Bosch blender seti, güçlü motor ve keskin bıçaklar ile bir çok yemeğin hazırlanmasında başrolde oynuyor. Üstün teknolojiye sahip blender seti bıçaklarının etkili performansı ile pürüzsüz, parçacıksız sonuçlar ortaya koyuyor.



 Bosch blender seti en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi 
Vaktinin çoğunluğunu mutfakta geçirenler için el blender seti adeta bir kurtarıcı gibi. Çeşit çeşit yemeğin hazırlanmasında büyük rol oynayan elektrikli ev aleti kullanım aşamasında pratiklik sağlıyor ve yemek yapma aşamasında zamandan tasarruf ettiriyor.

BLENDER SETİ ÖZELLİKLERİ

  • Güçlü motor, bıçaklar ve akış güçlendiricilerin optimize edilmiş etkileşimi sayesinde pürüzsüz kıvama sahip mükemmel smoothie'ler hazırlamak artık çok kolay!
  • Buz veya donmuş meyve gibi sert malzemelerde dahi etkili performans sergiler.
  • 450W'lık güçlü motoru sayesinde dakikada 40.000 dönüş hızına ulaşan Vita Power mini blender, Bosch’un mutfak makineleri motorun aşırı ısınması konusunda endişelenmeden karışımlarınızı güvenle hazırlamanıza yardımcı olur.
  • ProEdge bıçakların etkili performansı ile pürüzsüz, parçacıksız sonuçlar! Paslanmaz çelik ProEdge bıçaklar, dünyaca ünlü Alman bıçak şehri Solingen'de üretilmiştir. Bıçakların kenarları uzun süreli dayanıklılık için güçlendirilmiştir.
  • Baştan sona konfor sunan Vita Power Serie 2 mini blender! Smoothie'lerinizi farklı bir karışım haznesine doldurmadan ve adaptöre ihtiyaç duymadan doğrudan ToGo şisesinde karıştırarak zamandan tasarruf edin.
  • Çevirmeli ToGo şisesi sayesinde montaj çok kolaydır, kilitlenme sesi ile yönlendirir. 
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalar sayesinde temizliği de kolay ve pratiktir. Çıkarılabilir bıçaklar da daha fazla konfor sağlar.

Peki Bosch blender seti en uygun fiyata hangi satış mağazasında? 


Geri Dön