11 / 05 / 2024

Bosch Mutfak Makinesi MUM5 1000 W en uygun fiyata nereden alınır? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Mutfak Makinesi MUM5 1000 W en uygun fiyata nereden alınır? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Mutfak Makinesi, üç boyutlu karıştırma teknolojisi,otomatik park özelliği ve geniş iç haznesiyle çok amaçlı kullanım imkanı sunar.



Bosch Mutfak Makinesi MUM5 1000 W en uygun fiyata nereden alınır? 23 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının en çok vakit geçirdiği yer mutfaklardır. Vakitlerini daha değerli kılan ve zamandan da tasarruf ettiren ürünlerden biride mutfak makinesidir. Bosch mutfak makinesi sahip olduğu teknik tasarımlar sayesinde geniş kullanım alanı sunar.

Geniş karıştırma haznesi

Mutfak makinesi 3.9L hacme sahip üstün kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiştir. Karıştırma haznesi hem az hem çok miktardaki karışımlar için  uygundur.Geniş kapasiteli hazne içinde 2.7 kg'ye kadar kek karışımı; 1.9 kg'ye kadar hamur karışımı elde edilebilir.

3 boyutlu karıştırma teknolojisi

Etkili  sonuçlar için tüm malzemelerin homojen karışması gerekiyor. 3 boyutlu karıştırma özelliği, karıştırma uçlarının 3 farklı yönde hareket ederek karışımın yanlardan, tabandan ve haznenin merkezinden toparlanmasını sağlayarak homojen ve yüksek hacimli bir karışım ortaya koyar.

7 hız ayarı sayesinde hızlı ve kolay hazırlama

Her aksesuar için farklı hız ayarı kullanılır. 7 farklı hız seviyesi sayesinde OptiMUM tariflerinizi hızlı, kolay ve dilediğiniz gibi hazırlamanızı sağlar. 

Otomatik park pozisyonu 

Adım adım malzeme eklemeyi gerektiren tarifler artık çok kolay ve pratik bir ha alır: otomatik park pozisyonu sayesinde hamur aksesuarları karıştırma haznesinin arkasında durarak kolaylıkla malzeme eklemenize yardımcı olur.

Kolayca kaldırılabilen gövde

Pasta, kek, börek yaparken aksesuar değiştirmek için kullanışlı bir ürün olması gerekir. Bu cihaz EasyArm Lift özelliği ile tek tuşla kolaylıkla kalkabilen gövde sayesinde size kolay kullanım , hız ve pratiklik katar.

Peki mutfak makinesinin sahip olduğu aparatların temizliği nasıl gerçekleşir? 
 


Geri Dön