30 / 04 / 2024

Bosch'ta indirim 31 Temmuz'a kadar sürüyor!

Bosch'ta indirim 31 Temmuz'a kadar sürüyor!

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, ÖTV indiriminin üzerine koyduğu ÖTV ve KDV tutarında ek indirimi Temmuz ayında da devam ettiriyor



Bosch avantajlarının sona ereceği 31 Temmuz'a kadar beyaz eşya almak isteyenler, beyaz eşyada gerçekleştirilen özel tüketim vergisi indirimine ek olarak Bosch'un ÖTV ve KDV oranında indirim fırsatından da yararlanabiliyor.
 
Yoğun yaz sıcaklarının başladığı bugünlerde Bosch Ev Aletleri, sunduğu inanılmaz indirim avantajlarıyla beyaz eşya almak isteyenlere serinlik getiriyor. Temmuz ayı, Bosch marka beyaz eşya almak isteyenler için son derece avantajlı. Düzenlediği kampanyalarla tüketicilerini küresel ekonomik krizin etkilerinden koruyan Bosch Ev Aletleri, özel tüketim vergisi indirimine ek olarak ÖTV ve KDV'nin toplamı oranında ek indirim avantajını Temmuz ayında da devam ettiriyor.

Beyaz eşya sektöründe ilklerin yaratıcısı Bosch Ev Aletleri'nin üstün teknoloji ve şık tasarımı birleştiren ürünleri, doğal kaynakların korunması ile çevreye ve enerji tasarrufu ile de aile ekonomisine büyük katkıda bulunuyor. Temmuz ayında Bosch'un inanılmaz indirim seçeneklerinden faydalanan tüketiciler, sadece üstün teknolojili Bosch ürünlere sahip olmakla kalmıyor, çevrenin korunması ve aile bütçesine katkı açısından da büyük avantajlar yakalıyor. Üstelik, Bonus Card sahipleri tüm bu avantajların üzerine aldıkları ürünleri peşin fiyatına 6 taksitle ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor.


Geri Dön