28 / 04 / 2024

Braun TexStyle 7 ütü ile kırışıklıklara meydan okuyun!

Braun TexStyle 7 ütü ile kırışıklıklara meydan okuyun!

Üstün Alman teknolojisi ile kadınların hayatını kolaylaştıran Braun’un Tex Style 7 ütü serisinde bulunan ‘ TS785STP ’ modeli ile ütü yapmak artık zahmet olmaktan çıkıyor.



Kadınların ev işlerinde en sıkıcı gördüğü iş, ütü yapmak. Dünyaca ünlü küçük ev aletleri markası Braun’un TexStyle 7 serisindeki ütüler ile ise ütü yapmak artık daha basit. Braun’un TexStyle 7 serisindeki ütüler, güçlü buhar sistemi ile en derin kırışıklıklara bile meydan okuyor. Çizilmeye karşı dirençli, patentli safir tabanı ile pürüzsüz kayganlık sağlayan Braun TS785STP Ütü ile kıyafetlerinizde en iyi sonucu elde etmeniz mümkün. 170 gramlık, şok buhar gücü sayesinde de yatay ve dikey kullanım sunan Braun ütü, ütülemede kolaylık sağlıyor.


Braun ütü, ek tekstil tabanlarının ütüye monte edilmesiyle derece ayarı yapmaya gerek kalmadan, en hassas kumaşlarda bile yapışma, parlama ve esneme olmadan ütü yapmak mümkün. Değişken buhar sistemi, kuvvetli buhar üfleme derecesi ve ucundaki ekstra buhar üfleme butonu ile Braun TS785STP ütü, inatçı kırışıkların kolayca üstesinden geliyor. Ayrıca yoğun buhar püskürtme özelliği, ulaşılması en zor bölgelerde bile kolay uygulama imkânı sunuyor.


Ütüyü Fişte Unutma Sorunu Ortadan Kalkıyor

Açık unutma endişesine son veren Braun ütü; dikey konumda 8 dakika, yatay konumda ise 30 saniye içerisinde tamamen otomatik olarak kapanıyor. Bu özelliği sayesinde enerji tasarrufu da sağlayan ürün, 2 bin 400 vatlık gücüyle dikkat çekiyor. 


Braun TexStyle 7 serisinin en üst modeli olan TS785STP ütü ile ütü yapmak artık çok kolay.


Braun TS785STP Ütü’nün tavsiye edilen satış fiyatı 369 TL’dir.



Geri Dön