11 / 05 / 2024

Braun ütü

Braun ütü

Üstün Alman teknolojisi ile kadınların hayatını kolaylaştıran Braun’un Tex Style 7 ütü serisinde bulunan ‘ TS785STP ’ modeli ile ütü yapmak artık zahmet olmaktan çıkıyor.

Braun TS785STP Ütü kıyafetlerinizi kusursuz göstermeyi hedefliyor!

Üstün teknolojisi ile ütü yapmayı keyfe dönüştüren Braun, hayatı kolaylaştıran ütüleri ile kullanıcılarını sevindiriyor. Markanın ütü grubu TexStyle 7 serisine eklenen yeni modeli “TS785STP”, kıyafetlerinizi kusursuz göstermeyi hedefliyor.

Braun yeni ütü grubu TexStyle 7 serisini tanıttı!

Dünyaca ünlü lider küçük ev aletleri markası Braun, üstün Alman teknolojisi ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Markanın ütü grubu TexStyle 7 serisine eklenen yeni modeli “TS785STP”, kıyafetlerinizde harikalar yaratıyor...

BİM’den indirim üstüne indirim! Braun filtre kahve makinesi 1.799 TL’ye bitki çayı ve kahve demliği 89 TL’ye düştü!

BİM, yeni indirimli ürünler kataloğunu paylaşırken, bu indirimlerin 29 Eylül’den itibaren geçerli olacağı öğrenildi. Bu kapsamda, Braun filtre kahve makinesi 1.799 TL’ye bitki çayı ve kahve demliği 89 TL’ye düşecek. İşte 29 Eylül 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti MQ7045X en ucuza nereden alınır, fiyatı ne kadar? 8 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti, en ucuz fiyata nerede satılıyor? Sizin için araştırdık. İşte blender setinin özellikleri ve fiyat listesi..

Hanımlar dikkat! Braun Kablosuz 3'ü 1 Arada Epilatör'deki indirim fırsatı kaçmaz! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Braun Silk-epil 5 5605 SensoSmart 3'ü 1 Arada Epilatör,  kablosuz ve 2 hız ayarına sahip teknolojisiyle ciltlerdeki istenmeyen tüğlerle başa çıkar.

Braun Multiquick 9 1000 W Mikser ve Blender Seti kaç TL, en uyguna nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Braun Multiquick 9 1000 W Mikser ve Blender Seti,ergonomik tasarımı,geniş haznesi ve karıştırma,doğrama,yoğurma fonksiyonları ile beğeni topluyor.

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

Braun kişisel bakım ürünleri alımında 1000 TL hediye çek! İşte 12 Eylül 2022 fırsatları fiyat listesi

Hem kadınlara hem erkeklere yönelik kişisel bakım ürünleriyle tüketicilerin dikkatini çeken Braun, online satış kanalı üzerinden alışveriş yapanlara avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. İşte 12 Eylül 222 fiyat listesi

Braun’dan 400 liraya varan indirimler! İşte Braun tıraş makinesi setleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Braun markalı sevilen tıraş makinesi setlerinde 400 liraya kadar indirim var. İşte Braun tıraş makinesi modelleri ve güncel fiyat listesi…

Braun Carestyle 5 ile ütü yapmak daha keyifli!

Kıyafetlerinizi sizden daha çok düşünen özelinCare teknolojisine sahip, ödüllü “Braun Carestyle 5” ile ütü yapmak artık daha kolay ve keyifli!

Braun TexStyle 7 ütü ile kırışıklıklara meydan okuyun!

Üstün Alman teknolojisi ile kadınların hayatını kolaylaştıran Braun’un Tex Style 7 ütü serisinde bulunan ‘ TS785STP ’ modeli ile ütü yapmak artık zahmet olmaktan çıkıyor.

Braun MQ775 Patisserie Blendır Seti ile Ramazan ayında pratik yemekler!

Braun ‘ MQ775 Patisserie Blendır Seti ’, tek tuş ile tüm hızlara kolayca ulaşabilen Smart Speed teknolojisi ile Ramazan sofranızı lezzetli yemeklerle donatmanıza yardımcı oluyor.

Braun TS785STP Ütü kıyafetlerinizi kusursuz göstermeyi hedefliyor!

Üstün teknolojisi ile ütü yapmayı keyfe dönüştüren Braun, hayatı kolaylaştıran ütüleri ile kullanıcılarını sevindiriyor. Markanın ütü grubu TexStyle 7 serisine eklenen yeni modeli “TS785STP”, kıyafetlerinizi kusursuz göstermeyi hedefliyor.

Braun MQ775 Patisserie Blendır Seti mutfaklarda devrim yaratıyor!

Braun’dan mutfaklarda devrim yaratacak bir yenilik. Braun ‘MQ775 Patisserie Blendır Seti’ ile mutfaklarınızın şefi olacaksınız. Tek tuşla tüm hızlara kolayca ulaşabileceğiniz Smart Speed teknolojisi ile güç parmaklarınızın ucunda.

Braun'dan Smart Speed teknolojisi ile MQ775 Patisserie Blendır Seti!

Braun “MQ775 Patisserie Blendır Seti” ile zahmetsizce pratik yemek yapmayı keşfedin. Tek tuşla tüm hızlara ulaşabileceğiniz Smart Speed teknolojisi ile tek elle tam kontrol sağlayacaksınız...

Braun ütü Haberi

Braun ütü

Kadınların ev işlerinde en sıkıcı gördüğü iş, ütü yapmak. Dünyaca ünlü küçük ev aletleri markası Braun’un TexStyle 7 serisindeki ütüler ile ise ütü yapmak artık daha basit. Braun’un TexStyle 7 serisindeki ütüler, güçlü buhar sistemi ile en derin kırışıklıklara bile meydan okuyor. Çizilmeye karşı dirençli, patentli safir tabanı ile pürüzsüz kayganlık sağlayan Braun TS785STP Ütü ile kıyafetlerinizde en iyi sonucu elde etmeniz mümkün. 170 gramlık, şok buhar gücü sayesinde de yatay ve dikey kullanım sunan Braun ütü, ütülemede kolaylık sağlıyor.


Braun ütü, ek tekstil tabanlarının ütüye monte edilmesiyle derece ayarı yapmaya gerek kalmadan, en hassas kumaşlarda bile yapışma, parlama ve esneme olmadan ütü yapmak mümkün. Değişken buhar sistemi, kuvvetli buhar üfleme derecesi ve ucundaki ekstra buhar üfleme butonu ile Braun...