28 / 04 / 2024

Brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 19 Ekim 2022

Brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 19 Ekim 2022

Bugün brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 90,28 dolardan işleme giriyor. İşte detaylar…



Gelecek zaman ile ilgili iyimserliği artıran finansal sonuçlar resesyon tedirginliklerinin de hafiflemesini beraberinde getirirken, geçtiğimiz gün Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre de iş gücü piyasasının gücünü son derece koruduğunu, mevcut ekonomik verilerin de resesyona işaret etmediğini söyledi.

Brent petrolün varil fiyatı ise dün ABD'nin stratejik petrol rezervinden 15 milyon varil petrolün kullanıma sunacağı ile ilgili haber akışı ve Çin ekonomisi ile ilgili endişeler ile 88,77 dolara kadar düşmüştü.

Beyaz Saray'dan yapılmış olan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın bugün enerji güvenliğinin güçlü hale gelmesi üretimin teşvik edilmesi ve aynı zamanda maliyetlerin düşürülmesi ile ilgili yeni eylemleri duyuracağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, bu kapsam dahilinde Enerji Bakanlığının aralık ayında teslim edilmek ile beraber stratejik petrol rezervinden 15 milyon varil için de bugün satış bildirimi yayımlayacağı bildirildi.

Brent petrolde teknik olarak 90,46 ile 90,79 dolar seviyelerinin direnç, 90,13 ile 89,80 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği ifade ediliyor.

Brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 19 Ekim 2022

2 bin 500 lira doğal gaz yardımı alabilirsiniz! Doğal gaz desteği nasıl alınır? Kimler doğal gaz yardımı alabilir?

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!

Asgari ücret 8 bin lirayı bulacak! Ünlü profesör canlı yayında açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön