04 / 05 / 2024

Brent petrol düştü, akaryakıta indirim yolda!

Brent petrol düştü, akaryakıta indirim yolda!

Dünyada yaşanan gelişmeler, akaryakıt ve brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar görülmesine sebep olmakta. Dolar kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını tırmandırırken, diğer yandan da Çin'de yaşanan gelişmeler brent petrol fiyatlarında düşüş görüldü.



DESTEK NOKTASI 103 DOLAR SEVİYESİ
Geçen hafta 97,2 dolara kadar gerileyen brent petrolün varili Çin’in 220 milyarlık altyapı paketi açıklaması ve güçlü devam eden ABD iş gücü piyasası verileriyle kayıplarını kısmen telafi etmekte. Brent petrolde teknik olarak 104,92 ile 105,57 dolar aralığının direnç, 103,81 ile 103,34 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön