04 / 05 / 2024

Brent petrol düştü, akaryakıta indirim yolda!

Brent petrol düştü, akaryakıta indirim yolda!

Dünyada yaşanan gelişmeler, akaryakıt ve brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar görülmesine sebep olmakta. Dolar kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını tırmandırırken, diğer yandan da Çin'de yaşanan gelişmeler brent petrol fiyatlarında düşüş görüldü.



İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI
İstanbul Anadolu yakasında 1 litre benzin fiyatı: 25,19 lira, İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 25,40 TL İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,49 TL İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 25,18 TL İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 25,37 TL İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,72 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Ankara'da benzin litre fiyatı 25,30 lira Ankara'da motorin litre fiyatı 25,49 TL Ankara'da LPG litre fiyatı 10,74 lira

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI
İzmir'de benzin litre fiyatı 25,32 lira İzmir'de motorin litre fiyatı 25,50 TL İzmir'de LPG litre fiyatı 10,43 lira

https://emlakkulisi.com.tr/arac-sahipleri-dikkat-1-agustos-son-gun/713314


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön