06 / 05 / 2024

Broderi Narin'den, metresi 5 TL'ye yaz fırsatı!

Broderi Narin'den, metresi 5 TL'ye yaz fırsatı!

Broderi Narin, İstanbul Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında, geçen yılın ürünlerinden bir fırsat köşesi oluşturdu



Fırsat köşesinde bu ay, Broderi Narin'in 2008 Yaz Koleksiyonu'na dair ürünler, metresi 5 TL'den satışa sunuluyor.  Kampanya, stoklarla sınırlı. 
 
Broderi Narin, yeni ev kuranlar ve tülünü, perdesini küçük bütçelerle yenilemek isteyenler için, Mahmutbey Taşocakları Caddesi üzerinde bulunan fabrika satış mağazasında, "kapanın elinde kalacak" bir fırsat sunuyor. Broderi Narin'in, henüz bir yıl öncesine ait 2008 Summertime Koleksiyonu ürünleri, Haziran ayı boyunca metresi 5 TL gibi inanılmaz bir fiyatla satılıyor. Kampanya, stoklardaki ürünler tükendiğinde sona erecek.

"Summertime" koleksiyonu, pamuklu kumaş görünümü ve dokusuna sahip olmasına rağmen yüzde 100 polyester olarak üretilmiş olduğu için, büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Koleksiyon, yeşil kırmızı, mavi gibi canlı yaz renklerinin yanı sıra, beyazın kırmızı ve kahve tonlarıyla mükemmel uyumunu da gözler önüne seriyor. 

"Şanslı Pazar" da devam edecek...
Broderi Narin ayrıca, 3000 farklı ürün seçeneğinin yer aldığı İstanbul Mahmutbey'deki Fabrika Satış Mağazası'nda, her ayın ilk pazar günü "Şanslı Pazar" kampanyası gerçekleştirmeye devam ediyor. "Şanslı Pazar" kapsamında, Broderi Narin müşterilerine güne özel seçilmiş üründe yüzde 50, diğer ürünlerde yüzde 40'a varan indirim avantajı ve kasada sürpriz bonus indirimler sunuyor.


Geri Dön