27 / 04 / 2024

Bu ayın sonunda kadar süresi var! Cebinde bu kart olanlar yaşadı

Bu ayın sonunda kadar süresi var! Cebinde bu kart olanlar yaşadı

Paraf Mobil'i olan kişilere Vatan'da büyük indirim var. Kampanya 1-30 Eylül tarihleri arasında geçerli. İşte haberin ayrıntıları...



Cebinde bu kartı taşıyanlara flaş duyuru var! Alışveriş yaptıkça kazanacağınız kampanya duyurusu yapılmış durumda. Buna göre 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com.tr’de Paraf POS’undan tek seferde yapacağız alışverişlerin ardından 200 TL ödeme alabilmek mümkün. 

Vatan’da 2000 TL ve üzeri işleminize 100 TL; 5000 TL ve üzeri işleminize 200 TL ParafPara ödemesi olacaktır. Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekiyor ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, VATAN yazıp 3404’e  SMS gönderme gerekmekte. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön