09 / 05 / 2024

Bu ayın sonunda kadar süresi var! Cebinde bu kart olanlar yaşadı

Bu ayın sonunda kadar süresi var! Cebinde bu kart olanlar yaşadı

Paraf Mobil'i olan kişilere Vatan'da büyük indirim var. Kampanya 1-30 Eylül tarihleri arasında geçerli. İşte haberin ayrıntıları...



BDDK’nın sektör bazındaki taksit kısıtları gereğince durum şöyle; telekomünikasyon ürünlerin alımlarında taksit uygulanamayacaktır. Elektronik eşya alımlarında ve fiyatı 5000 TL üzerinde olan televizyon alımlarında taksit sınırı  4 ay; fiyatı 5000 TL’e kadar olan televizyon alımlarında taksit sınırı 9 ay uygulanmalı. Kampanya artı taksit eklenmiş olarak taksit sınırı olmayan diğer ürünlerde 9 taksit ile sınırlı.

Kampanyaya katıldıktan sonra katılım kanalı değişikliği yapılamayacak.
İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekiyor. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmakta.
Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e SMS gönderilmeli Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamakta.
Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmeli.Bu SMS ücretsiz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön