09 / 05 / 2024

Bu ayın sonunda kadar süresi var! Cebinde bu kart olanlar yaşadı

Bu ayın sonunda kadar süresi var! Cebinde bu kart olanlar yaşadı

Paraf Mobil'i olan kişilere Vatan'da büyük indirim var. Kampanya 1-30 Eylül tarihleri arasında geçerli. İşte haberin ayrıntıları...



Ödül kazanımına ilişkin bilgi SMS’le yapılacaktır Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecektir. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir. 

18 ARALIK’A KADAR KULLANILACAKTIR
Kazanılan ParafPara’lar 18 Aralık 2022 tarihine kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 19 Aralık 2022 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile bir kez yararlanabilir ve en fazla 200 TL ParafPara kazanabilecek. 

Kampanya süresince;  2 taksitte +2, 3 taksitte +3 ve 5 taksitli işlemlerde ise +4 taksit kazanımı sağlanacaktır. Artı taksit eklenmiş hali ile en fazla 9 taksit yapılabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön