08 / 05 / 2024

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Banka, müşterilerini mutlu etmeyi sürdürüyor ve mart ayı boyunca yapacakları akaryakıt harcamalarından avantaj sağlamalarını amaçlıyor. Banka, müşterilerine özel olarak hazırladığı "yakıt harcamalarına 75 TL bank kart lirası" kampanyasıyla, müşterilerinin yakıt alışverişlerinde ekstra kazanç elde et



Banka, müşterilerine sunduğu bu kampanyayla hem müşteri memnuniyetini arttırmayı hem de müşterilerine ekstra kazanç sağlamayı hedefliyor. Kampanya detayları, Banka'nın resmi internet sitesinde yer alıyor.

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Ziraat bankası 75 TL bank kart kampanyasını açıkladı

Ziraat Bankası, müşterilerine mart ayında yeni bir kampanya sunuyor. Bankanın resmi internet sitesinde "Yakıt Harcamalarına 75 TL bank kart lirası" başlığı altında duyurulan kampanya, 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin yapması gerekenler ise oldukça basit. 16 Şubat- 31 Mart 2023 tarihleri arasında bank Kart'ıyla anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz harcamalarına 75 TL bank kart lirası hediye edilecek.

Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamada, kampanyaya dahil olan müşterilerin kampanya şartlarını sağlamaları gerektiği belirtildi. Bu şekilde kampanyaya katılan müşteriler, 75 TL'lik kazançlı çıkacaklar.

Ziraat Bankası'nın sunduğu bu kampanya ile müşterileri, yakıt harcamalarında tasarruf ederken aynı zamanda bankanın sunduğu avantajlı özelliklerden de faydalanabilecekler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön