19 / 05 / 2024

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Banka, müşterilerini mutlu etmeyi sürdürüyor ve mart ayı boyunca yapacakları akaryakıt harcamalarından avantaj sağlamalarını amaçlıyor. Banka, müşterilerine özel olarak hazırladığı "yakıt harcamalarına 75 TL bank kart lirası" kampanyasıyla, müşterilerinin yakıt alışverişlerinde ekstra kazanç elde et



Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Ziraat Bankası 75 TL kampanyası detayları

Ziraat Bankası, bank kart kullanıcılarına özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya, bank kart mobil ve bankkart.com.tr kullanıcılarına açık olup, son başvuru tarihi 31 Mart 2023 olarak belirlenmiştir.

Kampanya kapsamında, bank kart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında dördüncü kez 250 TL ve üzeri harcama yapan müşterilere 75 TL bank kart lirası geri ödemesi yapılacaktır. Kampanyaya katılan müşteriler kişi başı 75 TL'ye kadar bank kart lirası kazanabilecektir.

Kampanya dahilindeki tüm işlemler, bank kart Post'larından ve anlaşmalı üye iş yerlerinde yapılmalıdır. Aynı gün içinde yapılan ilk işlem kabul edilecektir. Kazanılan tüm bank kart liraları, 6 Nisan 2023 tarihinde müşterilerin hesaplarına yüklenecektir.

Kampanyaya katılmak ve detayları öğrenmek için Ziraat Bankası'nın resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

14 milyon kişi için bomba fırsat! Borçlarınız silinecek ancak bu tarihe kadar! Kaçırmayın!

Bayram kredisi almak isteyenlere faizsiz sürpriz! İşte faizsiz kredi veren bankalar?

Dikkat! EYT kapsamına alınmış olabilirsiniz! Hemen kontrol edin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön