08 / 05 / 2024

Bu bankada hesabınızda para varsa dikkat! Başvuru yapmazsanız hemen silinebilir

Bu bankada hesabınızda para varsa dikkat! Başvuru yapmazsanız hemen silinebilir

Bu bankada paranız varsa silinebilir. Hemen başvuru yapın ve hesabınızı kontrol edin.



Duyuruya göre, hesapları zaman aşımına uğrayan müşterilerin paraları silinebilir. Bu durumda olan müşteriler, banka tarafından uyarılmaya devam ediyor. Ancak, bu bankadan yeni bir uyarı daha geldi ve müşterilere hesaplarını kontrol etmeleri ve gerekli işlemleri yapmaları için çağrı yapıldı.

Banka, hesap sahiplerine zaman aşımı konusunda daha önce bilgi verdiği halde, hesaplarına uzun süre erişmeyen müşterilerin hesaplarının sıfırlanabileceğini açıkladı. Bu nedenle, hesaplarını kontrol etmeyen müşterilerin paraları kaybolabilir.

Müşterilerin, hesaplarının durumunu öğrenmek için banka şubelerine başvurmaları veya internet bankacılığı aracılığıyla hesaplarını kontrol etmeleri önerildi. Hesapları sıfırlanmadan önce, müşterilerin gerekli işlemleri yapmaları ve hesaplarını güncellemeleri gerekiyor.

Bu bankada hesabınızda para varsa dikkat! Başvuru yapmazsanız hemen silinebilir

Ziraat bankası zaman aşımı uyarısı

Ziraat Bankası, zaman aşımına uğrayan hesaplarda bulunan paraların Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'na aktarılacağı konusunda uyarılarda bulundu. Bu uyarı, bankada hesabı olan ancak uzun süredir işlem yapmayan müşterileri kapsıyor.
Bankanın açıklamasına göre, hesaplarında işlem yapmayan müşterilerin paraları zaman aşımına uğrayacak ve bu durumda paraları Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'na aktarılacak. Ziraat Bankası tarafından yayımlanan bir listede, 15 Haziran 2023 tarihine kadar hesaplarında işlem yapmayan müşterilerin, hesaplarını güncellemeleri için bir başvuru yapmaları gerektiği belirtiliyor.
Banka yetkilileri, hesap sahiplerinin hesaplarını düzenli olarak kontrol etmeleri ve para transferleri veya hesap güncellemeleri yapmaları konusunda uyarıda bulunuyor. Ayrıca, bankanın uyarısına uyulmaması durumunda, hesapların sıfırlanacağı ve paraların geri alınamayacağı konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Müşterilerin hesaplarının güvende kalması için, Ziraat Bankası'nın uyarılarına dikkat etmeleri ve hesaplarını düzenli olarak kontrol etmeleri önem taşıyor. Hesap sahiplerinin, banka şubelerine başvurarak veya internet bankacılığı aracılığıyla hesaplarını güncellemeleri ve işlem yapmaları gerekiyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön